Jalkapallo

KENTÄT JA PALVELUT

IKU CUP 2018 Kentät ja Palvelut

Aluekartta

IkUCup Kartta 2018

Lataa parempilaatuinen kartta tästä.


Liikenne:

Pirkantie on turnauksen aikana suljettu yleiseltä liikenteeltä jalkapallokenttien kohdalta. Tie on kuitenkin käytössä turnaukseen autolla saapuvien kulkuväylänä ja pysäköintipaikkana. Suljetun tiealueen kohdalla tie on yksisuuntainen. Liikenteen ohjaajat opastavat tien käytössä ja pysäköinnissä.


Turnausravintola:

Majoittujille on yhteiskoulun ruokalassa tarjolla aamupala, lounas ja päivällinen.
Ruokalippuja lounas tai päivällinen on myynnissä kisakansliassa ja ruokalalla. Ruokalipun hinta on 8,50€/kpl.
Kentiltä pääsee ruokalaan parhaiten järvenrannan kevyenliikenteenväyliä pitkin, matkaa kentältä ruokalaan on noin 800 metriä. Osoite ravintolaan on Poppelikatu 10. Autolla reitti ruokalaan ja takaisin on Pirkantie, Teinintie, Poppelikatu, ruokalan sisäänkäynti yhteiskoulun järvenpuoleisesta päädystä. Takaisin reitti kulkee Pirkantien Yksisuuntaisuuden vuoksi esimerkiksi Poppelikatu, Valtakatu, Vanha Tampereentie, Eino Salmelaisen katu, Pirkantie.

Katso turnausmenu Turnausravintolan sivulta.


Kentän kioskit ja ruokapisteet:

Kentällä huoltorakennuksessa on kioski ja huoltorakennuksen lähialueilla on ruokapisteitä. Kioskissa tarjolla kahvia sämpylää ja muita herkkuja. Ruokateltoilla tarjolla mm. makkaraa.

Kioskissa, turnausravintolassa ja ruokateltoilla ei ole korttimaksumahdollisuutta.

Kisakansialla on korttimaksumahdollisuus.


Tulospalvelu ja otteluohjelma:

Koko turnauksen täydellinen otteluohjelma on nähtävissä helpoiten nettisivulta kohdasta OTTELUOHJELMA. Turnauksen tulospalvelu on sarjakohtaisesti eroteltu ja lähes reaaliaikainen. Tulospalvelu löytyy kohdasta IKU CUP TULOSPALVELU, valitse sieltä haluamasi sarja tarkempaan tarkasteluun.

Kylpyläliput kisakansliasta:

8€ hintaisia kylpylälippuja Ikaalisten Kylpylän Vesirtopiikkiin on myytävänä kisakansliasta. Lippu on käytettävä turnausviikonloppuna.

Yhteistyökumppaneidemme palvelut

Tutustu myös yhteistyökumppaneidemme palvelutarjontaan nettisivulta kohdasta YHTEISTYÖKUMPPANIT.