Yleisurheilu

Liikuntaleiri 2022

LIIKUNTALEIRI 6-8.6.2022

7-13-vuotiaille 

·       Leiripaikka
Leirin tapahtumapaikkana toimii Ikaalisten yhteiskoulu, yleisurheilukenttä sekä lähistön ulkoliikuntapaikat. Leirillä yövytään omissa makuupusseissa luokissa yhdessä ryhmänohjaajien kanssa.

·       Leirin aloitus ja päättyminen
Leiri alkaa ilmoittautumisella Ikaalisten yhteiskoululla maanantaina 6.6. klo 13.30–14.00 Leiri päättyy keskiviikkona 8.6. klo 15.00.

·       Ohjaajat
Leirillä on mukana 8 osaavaa ja koulutettua ohjaajaa. Jokaisesta leiriryhmästä on vastuussa vähintään yksi täysi-ikäinen ohjaaja sekä apuohjaaja/apuohjaajia.

·       Turvallisuus ja pelisäännöt
Jotta leirillä kaikilla olisi mahdollisimman mukava ja turvallinen leiri, jokainen leiriryhmä laatii pelisäännöt leirin aluksi.

·       Leirin hinta 60e                                                                                                                                                                 Osallistumismaksusisältää leiriohjelman, ruokailut (ke: päivällinen ja iltapala, to aamupala, lounas, päivällinen, iltapala, pe: aamupala ja lounas) ja koulumajoituksen omalla makuualustalla ja makuupussilla.

·       Ohjelma

     Tarkempi leiriohjelma selviää viikolla 22, mutta luvassa on mm. jalkapalloa, yleisurheilua ja salibandyharjoittelua sekä leikkimielisiä turnauksia, leiriolympialaiset, jättitemppurata sekä paljon muuta hauskaa ja liikunnallista tekemistä. Järjestelyistä vastaa Ikaalisten Urheilijat sekä Ikaalisten kaupunki.

·       Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy 31.5. Ilmoittautuneille lähetämme leirikirjeen ja laskun viikolla 22. Leiri toteutuu mikäli vähintään 20 lasta ilmoittautuu. Ilmoittaudu Ikaalisten Urheilijoiden valmennuspäällikkö Antti Mäkelälle (leirin johtaja) p. 043 2170390 tai antti.makela@ikaalinen.fi

·       Ilmoittautuessa tarvitaan seuraavat tiedot: leiriläisen nimi, sotu, sähköpostiosoite leirikirjettä varten, tarkat tiedot ruoka-aineallergioista, huoltajan yhteystiedot)


Leirin järjestää Ikaalisten kaupunki ja Ikaalisten Urheilijat