Hiihto

Ajankohtaista

Olet täällä: Etusivu / Hiihto / Ajankohtaista

Hiihtokuva


Kansalliset Ikaalisten Nuorisohiihdot 6.3.2021 klo 11.00 Vatulan Hiihtokeskus. Kristacup osakilpailu

Palinperäntie 1323

LÄHTÖLISTA pdf


Online tulokset 6.3.2021

LADUT OVAT VIELÄ PAIKOIN JÄISET JA LASKUT VAUHDIKKAITA.!!!! KILPAILULADUT JYRSITÄÄN AIKAISIN LAUANTAI AAMUNA.


Hämeen Hiihto ry on päättänyt, että Hämeen piirinmestaruudet ratkotaan kilpailun yhteydessä sarjoissa N16,M16,N17,M17,N18,M18,N20 ja M20, koska Lempäälän kisat 7.3. on jouduttu perumaan.

OHJEISTUSTA JA HUOMIOITAVAA

Kaikkien tulee  käyttää  kilpailukeskuksessa omia suojamaskia. Määräys ei koske kilpailijoita kilpailusuorituksen aikana.  Turvaetäisyydet tulee huomioida suositusten mukaisesti. KUKAAN EI SAA SAAPUA PAIKALLE SAIRAANA!

PARKKIALUEET: Hiihtostadionin parkkipaikalla on  rajoitettu määrä parkkipaikkoja. Palinperäntielle ei sallita tienvarsipysäköintiä. Parkkialueena pääosin toimii Vatulan hiihtomajan parkkialueet, josta lähtöön ja hiihtostadionille on matkaa noin 300 m. Pysäköinnissä tulee noudattaa liikenneohjaajien ohjeita ja määräyksiä. Varaa riittävät aika siirtymiselle lähtöpaikalle.

KILPAILUTOIMISTO: Vatulan hiihtomajalla on kilpailutoimisto, josta numerot on noudettavissa. Hiihtostadionilla  kilpailunumeroita ei jaeta vaan ne on haettava kilpailutoimistosta. Hiihtomajan sisätiloihin pääsee kerralla rajallinen määrä henkilöitä sisään. Tässä tulee noudattaa valvojien ohjeita. Kilpailunumerot palautetaan maaliin.

WC-TILAT: Hiihtomajan läheisyydessä on ulkorakennus, jossa on kylmät wc-tilat käytössä. Hiihtostadinoilla on ns. bajamaja. Hiihtomajan sisätiloista löytyy sisä-wc, mutta  rajoitteet huomioiden tulisi käyttää em. ulkotiloja. Hiihtomajalla on pukeutumistilat naisille ja miehille erikseen. Ne ovat käytössä VAIN ERITYISESTÄ SYYSTÄ tarvitseville ja varusteiden vaihto tulisi tapahtua ulkotiloissa.

KISARAVINTOLA: Kilpailukeskuksessa ei ole  kisaravintolaa tms. tarjoilua. "OMAT EVÄÄT MATKAAN"!

PALKITSEMISET: Sarjakohtaisia palkintoja ei jaeta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 5 kpl 100 €:n arvoista lahjakorttia Häijään Urheilutarvikkeeseen. Nämä annettaan saajille heti kilpailusuorituksen jälkeen.Kans. nuorisohiihtojen 6.3. 2021 lähtölista: 

Tulokset 31.1.2021  Sata-Häme hiihdot 2021Liikuntakerhon ja hiihtokoulun päätöstilaisuusTevaniemen Tevapirtillä. Su 7.6.2020 klo 13 alkaen!

Julkaistu 03.06.2020
Liikuntakerhon ja hiihtokoulun päätöstilaisuus TevaniemenTevapirtillä(Ojalantie 80). Su 7.6.2020 klo 13 alkaen.Ohjelmassa yhdessä liikkumista (ulkoiluvarustus, sauvoja ei nyt tarvita ) sekä harmonikan soittoa. Mukana Ikaalisten Urheilijoiden valmennuspäällikkö Antti Mäkelä, joka kertoo seuran kesän tapahtumista. Aureenlopen Eränkävijät tarjoaa mehut ja makkarat sekä muuta ohjelmaa.Tapahtuma on kaikille avoin. Tervetuloa!