Hiihto

Ajankohtaista

Olet täällä: Etusivu / Hiihto / Ajankohtaista

Hiihtokuva

26.8.2017

Ikaalisten Urheilijoiden tulevan kauden hiihtäjät Maaret Pajunoja ja Sini Alusniemi!

Tulevalla kaudella Ikaalisten Urheilijoiden naisten maastohiihtojoukkueessa tullaan näkemään Sini Alusniemi, Maaret Pajunoja, sekä seurassa jatkava Krista Pärmäkoski. Näin ollen Ikaalisten Urheilijat saa joukkueen Suomen Cup –osakilpailuiden kolmihenkisiin viesteihin.

Puhelimitse julkistustilaisuuteen mukaan liittynyt Pärmäkoski kertoi Ikaalisten Urheilijoiden naisjoukkueen virallisen tavoitteen olevan viestin Suomen mestaruus. Ensi talven SM-viestikilpailu hiihdetään Taivalkoskella huhtikuun alussa. Lisäksi joukkue nähdään Suomen Cup –osakilpailuissa, joissa hiihdetään yhteensä viisi viestikilpailua.

Ikaalisten Urheilijoiden edustajat Kalle Mäkelä (varapuheenjohtaja) ja Ari Kilpi (hiihtojaoston puheenjohtaja) lisäsivät, että neuvotteluja on käyty myös mahdollisten uusien naishiihtäjien kanssa. Seurasiirtoikkuna sulkeutuu 30.9.

Joukkueen muut viralliset tavoitteet ovat nostaa seuran värit vahvemmin esille hiihtokilpailuissa ja innostaa varsinkin ikaalislaisia lapsia ja nuoria liikkumaan entistä enemmän.Liikuntakerhon ja hiihtokoulun päätöstilaisuusTevaniemen Tevapirtillä. Su 7.6.2020 klo 13 alkaen!

Julkaistu 03.06.2020
Liikuntakerhon ja hiihtokoulun päätöstilaisuus TevaniemenTevapirtillä(Ojalantie 80). Su 7.6.2020 klo 13 alkaen.Ohjelmassa yhdessä liikkumista (ulkoiluvarustus, sauvoja ei nyt tarvita ) sekä harmonikan soittoa. Mukana Ikaalisten Urheilijoiden valmennuspäällikkö Antti Mäkelä, joka kertoo seuran kesän tapahtumista. Aureenlopen Eränkävijät tarjoaa mehut ja makkarat sekä muuta ohjelmaa.Tapahtuma on kaikille avoin. Tervetuloa!