Jalkapallo

Ajankohtaista

Olet täällä: Etusivu / Jalkapallo / Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA JALKAPALLOASIAABen Vural sopimukseen IkU:n kanssa

Julkaistu 22.06.2021
Edustuksen kokoonpano alkaa olla hyvin lähellä lopullista muotoaan, kun keskikenttäpelaaja Ben Vural allekirjoitti joukkueen kanssa tämän kauden kattavan sopimuksen.

 Vaikka edustuksen kausi on jo alkanut, sopimusrintamallakin tapahtuu vielä viimeisiä siirtoja. Keskikentän keskusta sai leveyttä jo aiemmin kesäkuussa kun Aleksi Inkinen saapui Ikaalisiin, mutta nyt leveyttä tuli vielä enemmän, kun Ben Vural allekirjoitti tämän kauden kattavan sopimuksen.

24-vuotias suomalais-turkkilainen Ben on todellinen keskikentän pallotaituri. Jalkapallo-oppinsa Vural on saanut HJK:ssa, jossa hän viimeksi pelasi kaudella 2015 A-poikien SM-sarjaa, käyden ennen tätä läpi koko HJK:n juniorimyllyn. Kaudeksi 2016 hän siirtyi Käpylän Palloon, jossa tilille kertyi kahdeksan ottelua Miesten Kakkosessa.

KäPa:ssa pelatun kauden jälkeen jalkapalloon tuli Suomen kentillä hetkellinen tauko. Otteluita kertyi kuitenkin miehen toisessa kotimaassa Turkissa, jossa hänen viimeisin seuransa oli 68 Aksaray Belediye Spor. Aksaray saattaa olla suomalaiselle urheilufanille seurana kovin vieras, mutta seura pelaa maansa kolmosliigassa, joka on samalla maan alin ammattilaissarjataso.

Suomeen palattuaan Ben pelasi kaudella 2020 muutaman ottelun Kolmosta helsinkiläisessä Puotinkylän Valtissa.

Kaikkiaan Vural on todella pallovarma pelaaja keskikentälle, jolla on erinomainen syöttövalikoima ja pelisilmä. Lisäksi miehen laukaukset ovat erittäin painavia ja toivomme, että niistä päästään kauden mittaan Ikaalisten Urheilukentän katsomoissa nauttimaan.

TERVETULOA IKAALISIIN, BEN!