Jalkapallo

Ajankohtaista

Olet täällä: Etusivu / Jalkapallo / Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA JALKAPALLOASIAAJanne Kuhmonen vahvistamaan edustusta

Julkaistu 16.05.2021
JJK:ssa Veikkausliigaa ja Ykköstä pelannut 27-vuotias laituri Janne Kuhmonen IkU:uun yhden vuoden sopimuksella.

 Kauden mittaan tasaisesti vahvistunut edustus sai riveihinsä Ikaalisten ja Kolmosen mittapuulla hurjan vahvistuksen, kun Janne Kuhmonen teki seuran kanssa vuoden sopimuksen. Edustuksen vuosia yhdessä pysynyt runkomiehistö sai näin kertaheitolla runsaasti lisää leveyttä ja ratkaisuvoimaa.


Kuhmonen aloitti jalkapallouransa Jyväskylän JJK:ssa, jossa pelasi kausien 2011-2015 aikana kolme ottelua Veikkausliigassa ja 27 ottelua Ykkösessä. Ennen miesten sarjoihin siirtymistä kaudella 2012 Kuhmonen pelasi JJK:n A-nuorissa 20 ottelua tehden niissä hurjat 14 maalia, joiden avulla JJK kruunattiin kauden päätteeksi Suomen mestariksi. 2013 Kuhmonen oli avauksessa kaikissa 28:ssa A-nuorten ottelussa ja kauden päätteeksi joukkue sijoittui SM-hopealle. Viimeisinä kausina JJK:n väreissä vuosina 2014 ja 2015 vyölle kirjattiin 27 ottelua Ykkösessä. 

2016 Kuhmonen siirtyi Vaajakoskelle FCV:n riveihin. Kaudella kertyi 19 ottelua ja 5 maalia Kakkosessa. Visiitti FCV:hen jäi yhden kauden mittaiseksi ja seuraavalla kaudella Kuhmonen puki ylleen Joutsenon FC Kultsun peliasun. Tuloksena Kakkosessa 16 ottelua ja kolme maalia.

Seuraavat kaudet menivät Mikkelissä MP:n riveissä. Mikkeliläisiä Kuhmonen edusti Kakkosessa yhteensä 44 ottelua. 

Koko Kuhmosen tähänastisesta peliurasta silmiinpistävää on se, että hän on ollut kaikissa edustamissaan seuroissa yli 90% otteluista avauskokoonpanossa ja pelannut jatkuvasti isoja peliminuutteja. Kyseessä on siis vastuunkantoon kykenevä pelaaja, jolla on huomattavan korkea taitotaso ja fyysiset ominaisuudet.

Tervetuloa Ikaalisiin, Janne!