Jalkapallo

Ajankohtaista

Olet täällä: Etusivu / Jalkapallo / Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA JALKAPALLOASIAAJuniorijoukkueiden kaudet ovat alkaneet!

Julkaistu 06.05.2024
Kaikkien Ikaalisten Urheilijoiden jalkapallojunioreiden kaudet ovat alkaneet myös sarjojen merkeissä.

 Uutena joukkueena muodostettu P8 aloitti kautensa Mouhijärvellä sunnuntaina 5.5. Otteluista jäi käteen vain niukkoja tappioita, mutta jokainen joukkueen 14 pelaajasta sai mahtavan kokemuksen ensimmäisistä sarjapeleistä. P8 pelaa seuraavan kerran 15.5., kun joukkue matkustaa turnaukseen Valkeakoskelle.

Niin ikään uutena joukkueena muodostettu IkU/Apassit YJ aloitti kautensa P9-sarjan Kakkosessa Ylöjärvellä 2.5. Otteluista tuloksena 2 voittoa ja 1 tappio. Joukkue on treenannut yhdessä muutamia kertoja ja jo nyt yhteistyö vaikuttaa erittäin hedelmälliseltä ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden sopivan kovatasoisten pelien pelaamiselle. Joukkue pelaa seuraavan kerran 28.5. Sääksjärvellä.

Pieneltä kentältä 8v8-peliin siirtynyt P10 aloitti kautensa Kakkostasolla jo 22.4. Hyytävissä oloissa pelatuista peleistä jäi kotiin tuomisiksi 1 voitto, 1 tasapeli ja 2 tappiota. Läpi talven treenanneet vastustajat saivat näin alkukaudesta pientä etua treeniolosuhteista, mutta se eri kurottaneen kiinni kesän aikana. Joukkueen seuraavat pelit ovat jo 8.5. Mouhijärvellä.

Viime kaudella voitosta voittoon marssinut P11 aloitti kautensa viime vuotta ylempänä Kakkosessa niin ikään 2.5. Tuloksena kolme niukkaa tappiota ja erittäin sisuuntunut joukkue. Todella laajalla ringillä harjoitteleva joukkue tulee olemaan vielä kova tekijä kauden aikana. Seuraavat pelit 17.5. Valkeakoskella.

Vanhimmat, eli P14-juniorit, ovat pelanneet jo kaksi ottelukierrosta. Kauden avauksessa 16.4. LeKi kaatui Lempäälässä peräti 7-0 ja FC Kangasala niin ikään vieraissa 4.5. numeroin 2-3. Joona Selin ja Linus Kärkkäinen ovat kurittaneet vastustajia kolmella maalilla mieheen ja joukkue on erinomaisessa vedossa huolimatta lyhyestä treenikaudesta ennen pelien alkua. Seuraavaksi vastaan asettuu sarjan toinen puhtaan pelin joukkue FC Vapsi. Ottelu pelataan Sastamalassa 16.5.

Junioreiden kausien alut ovat siis olleet vähintään erinomaiset. Tästä on hyvä mennä kohti kesää!