Jalkapallo

Ajankohtaista

Olet täällä: Etusivu / Jalkapallo / Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA JALKAPALLOASIAAKaasalainen ja Kantola sopimukseen IkU:n kanssa!

Julkaistu 12.03.2021
Edustusjoukkue sai kaksi todellista vahvistusta tulevalle kaudelle, kun Samuli Kaasalainen ja Juha Kantola allekirjoittivat pelaajasopimukset kaudesta 2021.

 Samuli Kaasalainen tuo valtavan määrän hyökkäyspään osaamista ja nopeutta mukanaan saapuessaan takaisin Ikaalisiin. Juonikkuutta ja kykyä luoda muille maalintekotilanteita tullaan tulevalla kaudella todella tarvitsemaan, joten kyseessä on erittäin toivottu vahvistus.

Samuli pelasi IkU:ssa viimeksi kaudella 2017. Sen jälkeen tilille on tullut otteluita Kakkosessa PK-37:n, MP:n ja MiPK:n riveissä. Kolmen vuoden kierros on varmasti tuonut Samulin peliin vielä yhden uuden vaihteen ja tästä taiteesta päästään kesällä varmasti Ikaalisissa nauttimaan - ainakin IkU:n näkökulmasta.


Juha Kantola palaa IkU:n Rovaniemeltä, jossa on suorittanut opintojaan valmiiksi. Juha on edustanut viimeiset kauden futsalissa Rovaniemen korkeakouluopiskelijoita, ja IkU:n väreissä hänet nähtiin viimeksi kaudella 2018. Juha on erittäin taitava hyökkääjä ja Samulin tapaan tuo valtavan määrän vaarallisuutta IkU:n hyökkäyspelaamiseen.


Jotta kaksikon kehuminen ei jäisi pelkäksi sananhelinäksi, kannattaa muistella futsal-kautta 2017-18, kun tämä kaksikko viimeksi pelasi samoissa sinikeltaisissa väreissä. Sen vuoden Kolmosen maalivahdit näkevät tästä kaksikosta varmaan edelleen painajaisia, sillä kymmenessä ottelussa Juhan saldo oli vaatimaton 22+6 ja Samulin 15+11. 

Kysymykseen löytävätkö nämä pelaajat kentällä toisensa, saa vastauksen niiltä Ikaalisten palloiluhalliin ikuisiksi ajoiksi eksyneiltä puolustajilta, jotka yrittivät tutkaparin pitää aisoissa.


#IKUisesti