Jalkapallo

Ajankohtaista

Olet täällä: Etusivu / Jalkapallo / Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA JALKAPALLOASIAASamuli Kaasalainen MiPK:n vahvuuteen

Julkaistu 24.08.2021
Ikaalisten Urheilijat on purkanut Samuli Kaasalaisen sopimuksen ja Kaasalainen on siirtynyt asuinseudulleen Kakkosessa pelaavan Mikkelin Pallo-Kissojen vahvuuteen.

 Tällä kaudella yhdeksän ottelua edustuksessa pelannut Samuli Kaasalainen siirtyy loppukaudeksi Mikkelin Pallo-Kissojen riveihin. Kaasalainen valittiin kauden aikana yhdessä ottelussa ottelun pelaajaksi ja toi haastoillaan ja juonikkuudellaan yhden lisäulottuvuuden IkU:n hyökkäyspelaamiseen.

Pitkä matka Mikkelin ja Ikaalisten välillä vei kuitenkin loppujen lopuksi voimia niin paljon, että pelipaikka lähempää oli kaikkien kannalta järkevämpi ratkaisu. Kaasalainen pyysi lupaa neuvotella Pallo-Kissojen kanssa mahdollisesta siirrosta ja IkU-jalkapallon puheenjohtaja Mikko Kulmala päätyi edustusjoukkueen valmennuksen siunaamana irtisanomaan Kaasalaisen sopimuksen.

IkU-jalkapallon puheenjohtaja Mikko Kulmala kommentoi asiaa seuraavasti:

"Samulin panos tällä kaudella joukkueen eteen oli hieno. Kausi on ollut tähän asti todella haastava koko joukkueelle ja kovan sarjan kovassa puristuksessa meillä on ollut ajoittain tosi vaikeaa. Loukkaantumiset ja tiukan otteluohjelman mukanaan tuomat kokoonpanomurheet ovat hankalasti käsiteltäviä asioita ja jatkuvat tappiot tekevät niiden käsittelemisestä entistä hankalampaa. Samulin tapauksessa päädyin kiirehtimään seurasiirtoa, sillä tiedän, että hänellä riittää kykyä pelata Kakkosessa ja tiedän myös, että siirtohuhut kaiken muun vaikeuden keskellä eivät ainakaan helpota joukkueen keskittymistä."

Kulmala haluaa vielä joukkueen ja koko seuran puolesta kiittää Kaasalaista kuluneesta kaudesta. Samuli painoi kovalla asenteella ja ammattimiehen elkein hoiti peleihin valmistautumisen ja pelit, vaikka välimatkat ja aikataulut olivat aivan hurjia.

Tsemppiä MiPK:lle ja Samulille - toivottavasti paikka Kakkosessa säilyy!