Kilpailut 2021

Ikaalisten Urheilijat

Olet täällä: Etusivu / Hiihto / Kilpailut 2021

Kansalliset Ikaalisten Nuorisohiihdot la 6.3.2021 klo 11.00 Vatulan hiihtokeskus. Väliaikalähdöin. Hiihtotapa perinteinen. 

Hämeen Hiihto ry päättänyt, että kilpailun yhteydessä kilpaillaan Hämeen  piirimestaruudet sarjoissa N16,M16,N17,M17,N18,M18, N20 ja M20.

Kilpailukeskuksen osoite:

Palinperäntie  1323 Ikaalinen


LÄHTÖLISTA 6.3.2021 PDF


ONLINE TULOKSET 6.3.2021

LADUT OVAT VIELÄ PAIKOIN JÄISET JA LASKUT VAUHDIKKAITA!!!. KILPAILULADUT JYRSITÄÄN VARHAIN LAUANTAIAAMUNA.

OHJEISTUSTA JA HUOMIOITAVAA

Tapahtumalle on saatu viranomaisten lupa.

Kaikkien tulee  käyttää  kilpailukeskuksessa omia suojamaskia. Määräys ei koske kilpailijoita kilpailusuorituksen aikana.  Turvaetäisyydet tulee huomioida suositusten mukaisesti. KUKAAN EI SAA SAAPUA PAIKALLE SAIRAANA!

PARKKIALUEET: Hiihtostadionin parkkipaikalla on  rajoitettu määrä parkkipaikkoja. Palinperäntielle ei sallita tienvarsipysäköintiä. Parkkialueena pääosin toimii Vatulan hiihtomajan parkkialueet, josta lähtöön ja hiihtostadionille on matkaa noin 300 m. Pysäköinnissä tulee noudattaa liikenneohjaajien ohjeita ja määräyksiä. Varaa riittävä aika siirtymiselle lähtöpaikalle.

KILPAILUTOIMISTO: Vatulan hiihtomajalla on kilpailutoimisto, josta numerot on noudettavissa. Hiihtostadionilla  kilpailunumeroita ei jaeta vaan ne on haettava kilpailutoimistosta. Hiihtomajan sisätiloihin pääsee kerralla rajallinen määrä henkilöitä sisään. Tässä tulee noudattaa valvojien ohjeita. Kilpailunumerot palautetaan maaliin.

WC-TILAT: Hiihtomajan läheisyydessä on ulkorakennus, jossa on kylmät wc-tilat käytössä. Hiihtostadinoilla on ns. bajamaja. Hiihtomajan sisätiloista löytyy sisä-wc, mutta  rajoitteet huomioiden tulisi käyttää em. ulkotiloja. Hiihtomajalla on pukeutumistilat naisille ja miehille erikseen. Ne ovat kilpailijoiden käytössä VAIN ERITYISESTÄ SYYSTÄ tarvitseville ja varusteiden vaihto tulisi tapahtua ulkotiloissa.

KISARAVINTOLA: Kilpailukeskuksessa ei ole  kisaravintolaa tms. tarjoilua. "OMAT EVÄÄT MATKAAN"

PALKITSEMISET: Sarjakohtaisia palkintoja ei jaeta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 5 kpl 100 €:n arvoista lahjakorttia Häijään Urheilutarvikkeeseen. Nämä annettaan saajille heti kilpailusuorituksen jälkeen.


Kilpailukutsu:

Kilpailuohje

Lähtölista: 

Latukartta:

Tulokset:

Tiedustelut: Ari Kilpi 050-3129119, ari.kilpi@tampere.fi


Ajankohtaista


Yhteystiedot


Yhteistyössä