Jalkapallo

Joukkueisiin ilmoittautuminen


Ilmoittautuminen Jalkapallojoukkueeseen

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakolliset.
Joukkueen valinta *
Pelaajan nimi *
Ilmoittajan nimi *
Ilmoittajan sähköpostiosoite *
Ilmoittajan puhelinnumero
Jalkapallojoukkue koostuu Ikaalisten Urheilijoissa siten että joukkueessa on joukkueen johtaja, valmentajat, mahdollisesti huoltajia ja pelaajat. Joukkueen toimihenkilöt ovat vapaaehtoisia, joiden toimintaa tuetaan ja ohjataan seuran jalkapallojaoston kautta. Mahdollisuus on saada apuvalmentajia ja koulutusta valmennukseen, mutta varsinainen seuratyö tehdään talkootyönä paikkakunnan lasten hyväksi.

Joukkueenjohtajan tehtävänä on hoitaa joukkueen alkuvaiheessa ensisijaisesti tiedottaminen pelaajille ja pelaajien vanhemmille esimerkiksi harjoitus ajankohdista. Johtaja hoitaa joukkueen juoksevia asioita parhaaksi katsomallaan tavalla.

Valmennusryhmä hoitaa valmennukseen liittyvät asiat ja mielellään he ottavat apuvoimia pelaajien vanhemmista auttamaan vaikka kenkien sitomisessa ja pujottelukeppien asettelussa yms. Kun tuot pelaajan kentälle voit samalla osallistua harjoituksen toteutukseen valmentajan apuna.

Alla on vielä muutama kohta joihin haluaisimme vastauksen. Joten miettikää miten haluaisitte tai voisitte auttaa lastenne harrastustoimintaa osallistumalla joukkueen toimintaan. Jalkapallo on joukkuepeli, niin on myös joukkueen kasassapitäminenkin. Yksin ei tarvitse kenenkään joukkuetta perässään vetää ja apuja saa varmasti kun sitä tarvitaan.

Tervetuloa mukaan joukkueentoimintaan!
Ilmoittaja voisi toimia joukkueessa
Lisätietoja