Salibandy

Salibandy

Olet täällä: Etusivu / Salibandy

 Fb


Ruoska tiputti edustuksen Cupista 


Edustuksen Cup-taival päättyi sunnuntaina kotikenttällä, kun Paimion Ruoska näytti kahden sarjaportaan välisen eron isäntä joukkueelle. Tappioista huolimatta joukkue pelasi hyvän Suomen Cupin ja alle saatiin laadukkaita treenipelejä ennen sarjan alkua. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

IkU 0 - 13 Ruoska

Sarjan alku häämöttää vain puolen toista viikon päässä ja Ruoskan antaman löylytyksen jälkeen ensimmäisessä turnauksessa on varmasti nälkäinen joukkue. Ensimmäinen turnaus pelataan lauantaina 7.10 Lempäälässä Ideapark Sportissa, siellä vastaan asettuvat 16:00 SN Symmetrik ja 18:00 SR II.


Suomen Cup 3. kierros IkU - Ruoska


Edustus kohtaa Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelussa sunnuntaina 24.9 klo 18:00 Paimion Ruoskan. Vierailija joukkue pelaa Länsirannikon 2.divisioonassa, joten edustuksella on varmasti kovatasoinen vierailija. Varsinkin kun ei unohdeta sitä asiaa, että Ruoska oli viime kauden päätteeksi mukana divarikarsinnoissa.

Luvassa on varmasti viihdyttävä kamppailu joten eiköhän laiteta mökki täyteen, jotta saadaan edustukselle mukaan peliin se kuuluisa kuudes kenttäpelaaja! Täten toivotamme kaikki tervetulleiksi Liikuntahallille, otteluun on ilmainen sisäänpääsy ja tottakai kahviokin on auki!


KOHTI CUPIN KOLMATTA KIERROSTA!


Joukkueen Cup-taival jatkui 9.9 Hervannassa, jossa ensimmäisessä pelissä vastaan asettui SBS Rupu, huonoin mahdollinen startti päivään ja tukkaan tuli heti ensimmäisessä pelissä! Toisessa pelissä panoksena oli mahdollisuus päästä pelaamaan toisesta paikasta 3.kierrokselle tai häviöllä kotiin. No voittohan sieltä kaivettiin, mikä tarkoitti sitä, että vastassa oli jälleen SBS Rupu, tiukan väännön jälkeen peli jatkoajalle ja lopulta edutus sysäsi Rupun ulos Cupista! Raportin turnauksen 2. kierroksen peleistä löydät joukkueen Facebookista!

SBS Rupu 4 - 2 IkU
IkU 5 - 3 SR III
SBS Rupu 3 - 4 IkU

Suomen Cupin 3.kierroksen ottelu IkU - Ruoska (2.div) pelataan sunnuntaina 24.9 klo 18:00 Ikaalisten Liikuntahallilla, edustus toivottaa kaikki tervetulleiksi seuraaman ottelua!


EDUSTUS JATKOON SUOMEN CUPISSA!


Miehet aloittivat kauden 2017-2018 Suomen Cupilla 26.8 Mäntässä. Täksi vuodeksi Cup-systeemi muuttu rajusti, mikä sopi ilmeisen hyvin edustukselle. Edustus raivasi historiansa ensimmäisen kerran tiensä toiselle kierrokselle! Kaiken huipuksi jatkoon mentiin vieläpä lyhimmän kaavan mukaan voittamalla ensin puhtaasti MäntU:n ja jälkimmäisessä pelissä Showtimen jatkoajalla!

MäntU 2 - 8 IkU
IkU 6 - 5 Showtime

Suomen Cup jatkuu edustuksen osalta 9.9 Tamppi Areenalla!