Hiihto

Kilpailut 2022

 Ikaalisten Urheilijoiden satavuotisjuhlatapahtuma

Kansalliset Ikaalisten Nuorisohiihdot la 5.3.2022 klo 11.00 Vatulan hiihtokeskus. Väliaikalähdöin. Hiihtotapa perinteinen. 

Kristacup 2022 osakilpailu

Kilpailukeskuksen osoite:

Palinperäntie  1323 Ikaalinen


LÄHTÖLISTA 5.3.2022 PDF


ONLINE TULOKSET 5.3.2022


OHJEISTUSTA JA HUOMIOITAVAA

PARKKIALUEET: Hiihtostadionin parkkipaikalla on  hyvin rajallinen määrä parkkipaikkoja. Palinperän yhdystien oikea reuna on varattu pysäköintiin. Tie on tapahtuman ajan yksisuuntainen.   Poistuminen tapahtuu Laiteen yksityistien kautta. Parkkialueena myös toimii Vatulan hiihtomajan parkkialueet, josta lähtöön ja hiihtostadionille on matkaa noin 300 m. Pysäköinnissä tulee noudattaa liikenneohjaajien ohjeita ja määräyksiä. Varaa riittävä aika siirtymiselle lähtöpaikalle.

KILPAILUTOIMISTO: Hiihtostadionilla, josta numerot on noudettavissa. Kilpailutoimiston sisätiloihin pääsee kerralla rajallinen määrä henkilöitä sisään. Tässä tulee noudattaa valvojien ohjeita. Kilpailunumerot palautetaan maaliin.

WC-TILAT: Hiihtomajan läheisyydessä on ulkorakennus, jossa on kylmät wc-tilat käytössä. Hiihtostadinoilla on ns. bajamaja. Hiihtomajan sisätiloista löytyy sisä-wc, mutta  rajoitteet huomioiden tulisi käyttää em. ulkotiloja. Hiihtomajalla on pukeutumistilat naisille ja miehille erikseen. Ne ovat kilpailijoiden käytössä VAIN ERITYISESTÄ SYYSTÄ tarvitseville ja varusteiden vaihto tulisi tapahtua ulkotiloissa.

KISARAVINTOLA: Kilpailukeskuksessa kentällä ei ole  kisaravintolaa tms. tarjoilua. Hiihtomajan kahvio on auki

PALKITSEMISET: Sarjakohtaisia palkintoja ei jaeta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 16  kpl 50 €:n arvoista lahjakorttia Häijään Urheilutarvikkeeseen. Nämä annettaan saajille heti kilpailusuorituksen jälkeen.

Kilpailukutsu:

Kilpailuohje

Lähtölista: 

Latukartta:

Tulokset:

Tiedustelut: Ari Kilpi 050-3129119, ari.kilpi63@gmail.com